Busch-free@home

Busch-free@home maakt van uw huis of woning een intelligent gebouw. Jaloezie, licht, verwarming, airco of deurcommunicatie.
Eindelijk kunnen comfort, veiligheid en efficiŽntie op afstand worden bediend...
Lees verder

Hoekstra dealer en installateur van de revolutionaire Smartflower

De smartflowerô is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, all-in-one plug & play zonnepanelen systeem. En bovenal: een eyecatcher. smartflowerô combineert modern...
Lees verder

Initiatief: Bouwteam levensloop

Ouderdom komt met gebreken, daar krijgt iedereen wel eens mee te maken. Of men wordt plotseling ziek of krijgt een ongeval waarna men langdurig moet revalideren. Als u dan in uw eigen huis wilt blijve...
Lees verder

Koelmiddel R22 verboden vanaf 2015

Chloorhoudende koudemiddelen verstoren het dynamisch evenwicht van de ozonlaag en worden daarom afgeschaft. De uitfasering is al in 2000 ingezet met als eerste maatregel het verbod op de plaatsing van...
Lees verder

Zonnepanelen

Waarom zonne-energie ?

De energiekosten dalen:
een normale installatie met zonnecollector zal elk jaar ongeveer 2.800 kWh gratis zonne-energie leveren.

Milieuvriendelijk:
u garandeert de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen. Met een installatie met zonnecollectoren zal u ongeveer 1 ton koolstofmonoxide minder de atmosfeer insturen.

U bent volledig onafhankelijk:
dankzij de zonne-energie, bent u onafhankelijk van stijgende energieprijzen of andere invloeden.

U geeft extra waarde aan uw woning:
met de aanwezigheid van zonnecollectoren bewijst u duidelijk uw voorkeur voor de meest milieuvriendelijke en innovatieve technologieŽn.
De investering in een zonnepaneel systeem wordt binnen 6 ŗ 7 jaar terugverdiend. De tijd van terugverdienen is afhankelijk van het aantal panelen, het rendement, de aanschafprijs en de installatie. Een zonnepaneel heeft een levensduur van 30 tot 40 jaar en bij een installatie van 10 zonnepanelen kan het rendement na 25 jaar oplopen tot 25.000 euro.
In sommige situaties is een aanvraag voor subsidie mogelijk, wat extra voordeel kan bieden bij de investering. Na de terugverdientijd kunt u nog jarenlang profiteren van de opbrengst.

Informeer bij Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten naar uw mogelijkheden.