Busch-free@home

Busch-free@home maakt van uw huis of woning een intelligent gebouw. Jaloezie, licht, verwarming, airco of deurcommunicatie.
Eindelijk kunnen comfort, veiligheid en efficiëntie op afstand worden bediend...
Lees verder

Hoekstra dealer en installateur van de revolutionaire Smartflower

De smartflower™ is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, all-in-one plug & play zonnepanelen systeem. En bovenal: een eyecatcher. smartflower™ combineert modern...
Lees verder

Initiatief: Bouwteam levensloop

Ouderdom komt met gebreken, daar krijgt iedereen wel eens mee te maken. Of men wordt plotseling ziek of krijgt een ongeval waarna men langdurig moet revalideren. Als u dan in uw eigen huis wilt blijve...
Lees verder

Koelmiddel R22 verboden vanaf 2015

Chloorhoudende koudemiddelen verstoren het dynamisch evenwicht van de ozonlaag en worden daarom afgeschaft. De uitfasering is al in 2000 ingezet met als eerste maatregel het verbod op de plaatsing van...
Lees verder

Verduurzaming Heerenveense Boys

Voetbalvereniging "Heerenveense Boys" te Heerenveen

Hoekstra Heerenveen heeft onlangs bij Voetbalvereniging "Heerenveense Boys" een duurzame oplossing opgeleverd voor de grote warmwaterbehoefte tijdens de sport-activiteiten.

Door het toepassen van een Nefit Solar zonneboilersysteem is een uiterst duurzame, energiezuinige oplossing gerealiseerd waarbij een energiebesparing van 60% mogelijk blijkt.

Er is een gemeentelijke subsidie voor verduurzaming van het voetbalcomplex gebruikt voor het realiseren van dit duurzame concept.
Daarnaast is er gebruik gemaakt van de beschikbare EDS-subsidie (Energiebesparing en Duurzame energie Sportaccomodaties) waarbij 30% !! van de materiaalkosten kan worden gefinancierd.

Ook is er natuurlijk een sterke reductie in CO2- uitstoot behaald; een groene gedachte die perfect past bij een voetbalvereniging nietwaar ??

Hoekstra Install. Heerenveen 8
Hoekstra Install. Heerenveen 6
Hoekstra Install. Heerenveen 1