Busch-free@home

Busch-free@home maakt van uw huis of woning een intelligent gebouw. Jaloezie, licht, verwarming, airco of deurcommunicatie.
Eindelijk kunnen comfort, veiligheid en efficiŽntie op afstand worden bediend...
Lees verder

Hoekstra dealer en installateur van de revolutionaire Smartflower

De smartflowerô is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, all-in-one plug & play zonnepanelen systeem. En bovenal: een eyecatcher. smartflowerô combineert modern...
Lees verder

Initiatief: Bouwteam levensloop

Ouderdom komt met gebreken, daar krijgt iedereen wel eens mee te maken. Of men wordt plotseling ziek of krijgt een ongeval waarna men langdurig moet revalideren. Als u dan in uw eigen huis wilt blijve...
Lees verder

Koelmiddel R22 verboden vanaf 2015

Chloorhoudende koudemiddelen verstoren het dynamisch evenwicht van de ozonlaag en worden daarom afgeschaft. De uitfasering is al in 2000 ingezet met als eerste maatregel het verbod op de plaatsing van...
Lees verder

Thuiscomfort

Thuiscomfort_nl-01

Hoekstra en thuiscomfort.nl

Installatiebedrijf Hoekstra is partner van het digitale platform Thuiscomfort. Hiermee informeren we actief onze klanten welke technische oplossingen er mogelijk zijn voor individuele vraagstukken. Het monteren van loopverlichting op slecht verlichte locaties rondom uw woning of het vervangen van een bestaand bad door een toegankelijke doucheopstelling. Allemaal oplossingen om een blijvend wooncomfort te creŽren.

Thuiscomfort, Alles voor comfortabel, veilig en zelfstandig wonen

Thuiscomfort.nl is een nieuw online inspiratieplatform dat de belangrijkste leveranciers op het gebied van  comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen bijeenbrengt.

Thuiscomfort.nl: comfort voorop

Op Thuiscomfort.nl worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van huis en comfort, levensloopbestendig en aangepast wonen besproken en de nieuwste en meest opvallende producten en diensten getoond. Daarbij ligt de nadruk niet op hulpmiddelen met een zorguitstraling, maar juist op zaken die mensen als comfort en gemak ervaren.

image.090420151109

Consumenten mogelijkheden tonen

Met Thuiscomfort willen we laten zien dat de markt volop in beweging is en dat er veel meer beschikbaar is dan je misschien op het eerste gezicht zou zeggen. Denk aan huisautomatisering, opritverwarming, een kraan waaraan je je niet kunt branden, een LED-spoor in de vloer waarmee het toilet ís nachts eenvoudig te vinden is of verlichte stopcontacten.

inspiratieplatform

Natuurlijk hebben ook verlaagde drempels, antislipvloeren, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en instapbaden een plaats op Thuiscomfort. Maar het inspiratieplatform biedt vooral oplossingen die slim, comfortabel, vernieuwend ťn fraai zijn.

klik hier voor meer informatie of op www.thuiscomfort.nl