Over Hoekstra installatietechniek

Hoekstra Installatietechniek is inmiddels 40 jaar en een actieve speler in de regio van Heerenveen. Wij werken met ca. 60 mensen en we kennen elkaar allemaal bij naam.
Met deze ploeg vaklieden bedienen we opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, woningbouw, zorg, onderwijs en de particulier. Gelukkig bevinden deze opdrachtgevers zich overwegend binnen een straal van 35 km rondom Heerenveen.

Hoekstra Installatietechniek heeft vier afdelingen: service en onderhoud, kleine werken, projecten
en woonarken
De afdelingen hebben een goede onderlinge verbondenheid zodat iedereen zich bij ons kan thuis voelen en met ons wil samenwerken.

Cultuur

We hebben een platte organisatiestructuur waarin iedereen voor iedereen toegankelijk is. De lat ligt hoog wat betreft de geleverde kwaliteit en pogen deze altijd te verbeteren. We helpen elkaar daar waar nodig is. Wij zijn trots op onze dienstverlening. Er wordt keihard gewerkt en dat doen we met plezier. We besteden aandacht en houden rekening met de persoonlijke situatie van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat de sfeer goed en plezierig is en borgen dit mede door regelmatig een bijzonderheid te vieren. Verder hebben we uiteraard met regelmaat een personeelsbijeenkomst waarbij problemen worden besproken en opgelost, maar ook worden onze wapenfeiten besproken waar we zo trots op zijn. Hoekstra Installatietechniek is een Fries bedrijf met dito cultuur maar ook medewerkers buiten de provincie voelen zich thuis bij ons.

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar aanvullingen voor ons gezellige team. Past onderstaande functie bij jou? Kom dan werken bij één van de leukste installatiebedrijven van het noorden.

Calculator E- en W-installaties
Als calculator maak je calculaties op basis van een bestek maar vaak ook op basis van eigen plannen, voor de grotere projecten. Nauwkeurigheid en vindingrijkheid is hierbij een vereiste. Je maakt het jezelf uiteraard wel gemakkelijk door de inrichting van calculatiesysteem te optimaliseren en periodiek te actualiseren. Je bent goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties, weet deze in jouw aanbiedingen te verwerken zonder de betrouwbaarheid van de de aangeboden installaties uit het oog te verliezen. Je bent goed op de hoogte van de kwaliteit van de dienstverlening van onze partners en leveranciers. Vaak heb je met deadlines te maken, de druk die dit meebrengt is voor jouw handelbaar en heeft geen invloed op de kwaliteit van jouw beroepsproduct.

Vereisten

Je bent een collegiale persoonlijkheid met een flinke dosis humeur en een beetje zelfspot. Je kunt je taken zelfstandig uitvoeren maar ook in teamverband. Daarnaast ben je een echte bouwer die samen met zijn of haar collega’s de dienstverlening van ons bedrijf wil verbeteren en de relatie met onze opdrachtgevers wil versterken.

Wat brengt het jou

  • Leuk en afwisselend werk binnen de regio;
  • Een uitstekende werksfeer binnen een team van junioren tot senioren en alles er tussenin;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Prima arbeidsvoorwaarden;
  • Een prima salaris in overeenstemming met jouw opleidingsniveau en ervaring.

Interesse?

Stuur je cv naar p.doorn@hoekstra-heerenveen.nl
Of bel; 0513 631717 en vraag naar Piet Doorn