Busch-free@home

Busch-free@home maakt van uw huis of woning een intelligent gebouw. Jaloezie, licht, verwarming, airco of deurcommunicatie.
Eindelijk kunnen comfort, veiligheid en efficiëntie op afstand worden bediend...
Lees verder

Hoekstra dealer en installateur van de revolutionaire Smartflower

De smartflower™ is een revolutie op het gebied van zonne-energie. Het is het eerste mobiele, all-in-one plug & play zonnepanelen systeem. En bovenal: een eyecatcher. smartflower™ combineert modern...
Lees verder

Initiatief: Bouwteam levensloop

Ouderdom komt met gebreken, daar krijgt iedereen wel eens mee te maken. Of men wordt plotseling ziek of krijgt een ongeval waarna men langdurig moet revalideren. Als u dan in uw eigen huis wilt blijve...
Lees verder

Koelmiddel R22 verboden vanaf 2015

Chloorhoudende koudemiddelen verstoren het dynamisch evenwicht van de ozonlaag en worden daarom afgeschaft. De uitfasering is al in 2000 ingezet met als eerste maatregel het verbod op de plaatsing van...
Lees verder

Verwarming

Voor de aanleg van een nieuw verwarmingssysteem bent u bij ons aan het juiste adres.
Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten is gespecialiseerd in de levering- en montage van zowel duurzame warmtepompsystemen als de traditionele Cv-installaties.

Vooral in nieuwbouwsituaties is het te overwegen om een verwarmingsinstallatie toe te passen waarbij de warmte wordt opgewekt met een warmtepomp. Een warmtepomp heeft een energetisch rendement van 400% en is daardoor energiezuinig.

Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten installeert op het gebied van verwarming:
- vloerverwarmingssystemen
- gashaardsystemen
- heater-systemen
- infrarood verwarmingssystemen

gashaard

Om een goede werking te kunnen garanderen voor nu en in de toekomst is het van groot belang de installatie regelmatig te onderhouden. Ons bedrijf heeft een eigen afdeling service- en onderhoud en is 24 uur per dag inzetbaar bij storingen. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten voor uw CV ketel of warmtepomp.

marktsegmentfotoInstallatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten werkt uitsluitend samen met gecertificeerde bron-boring bedrijven om zo een hoogwaardig verwarmingssysteem op te kunnen leveren. Geïnteresseerd? Informeer naar referentieprojecten waarbij u zelf de positieve ervaring van een gebruiker kunt horen.


Note:
Helaas zijn er toch eigenaren van warmtepompsystemen ontevreden over hun systeem en hebben ondanks positieve berekeningen vooraf een ongewenst hoog energieverbruik. Oorzaken kunnen zijn: te kleine bodemwisselaar of het ontbreken van een zone-naregeling waarbij iedere ruimte is voorzien van een temperatuuropnemer en de gewenste temperatuur ingesteld kan worden. Bent u (helaas) ontevreden over uw systeem?? Neem direct contact met ons op en laat uw installatie door een vakkundige medewerker nakijken.