Over Hoekstra Installatietechniek

Wij realiseren duurzame en energiezuinige oplossingen

Hoekstra Installatietechniek is inmiddels 40 jaar en een actieve speler in de regio van Heerenveen. Wij werken met ca. 60 mensen en we kennen elkaar allemaal bij naam.
Met deze ploeg vaklieden bedienen we opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, woningbouw, zorg, woningbouwcoöperaties, onderwijs en de particulier. Gelukkig bevinden deze opdrachtgevers zich overwegend binnen een straal van 35 km rondom Heerenveen.

Met 40 jaar ervaring en 4 afdelingen en ongeveer 60 gedreven techneuten kunnen wij u terzijde staan op elk vlak als het gaat om de installaties voor uw bouwwerk of bedrijfspand. Wij zijn techneuten in hart en nieren. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe innovaties en oplossingen en hoe wij deze ten gunste kunnen brengen voor onze opdrachtgevers, waarbij we de kwaliteit van de geleverde producten en diensten hoog in het vaandel houden.

Hoekstra installatietechniek bestaat uit 4 samenwerkende afdeling zodat elke opdrachtgever prettig kan samenwerken met ons en elke werknemer zich thuis kan voelen bij ons.

Service, onderhoud en beheer
een ploeg van gedreven servicetechnici lossen voor u storingen op, onderhouden uw installaties en beheren de installatie zodat uw financiële risico’s afnemen.

Arkenbouw
Samen met Spruyt Waterwoningen maken wij prachtige woonarken. De arken wordt gebouwd in Heerenveen en vervolgens naar de ligplaats, elders in het land, gebracht. De arken worden geheel op klantenwens gebouwd.

Kleine werken
Bij kleine werken worden kleine opdrachten uitgevoerd zoals verbouwingen, uitbreidingen en vervangingen. Kenmerkend voor de afdeling is het blijvende klantencontact. We zien dat de werknemers binnen deze afdeling sinds jaar en dag bij dezelfde klanten over de vloer komen. Dit betekend tevens dat deze afdeling altijd met onze eigen personeelsleden werkt.

Projecten
Binnen deze afdeling voeren we de grotere projecten uit en dat varieert van een projectomvang van € 25.000,00 tot ca.€ 2.000.000,00. De projecten worden altijd begeleid door een projectbegeleider, die tevens uw aanspreekpersoon is en één of meerder engineers/werkvoorbereiders. Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor onze werkwijze.

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle elektro- technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden.

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur kom je zowel bij particuliere als zakelijke klanten over de vloer. Goed onderhoud voor installaties is heel belangrijk.

Elektromonteur

Elektromonteur

Onze elektromonteurs houden zich bezig met alle werkzaam- heden rond elektra. Niet alleen de aanleg van de elektriciteit, maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, schakelmateriaal, of bedrading en het oplossen van storingen.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werkt ons team van vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Hoekstra Installatietechniek tot uw betrouwbare partner.

 

Noord Oost Nederland Hoekstra Installatietechniek is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken, particulieren en het MKB. Bij ons bedrijf zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business.
Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar
innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

 

Groot door klein te blijven
Hoekstra Installatietechniek is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.