Hey Toekomstige Collega-Projectleider!

Voor de afdeling Service, Onderhoud en beheer

Ben jij op zoek naar een mooie baan, met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden in een gezellig hardwerkend team bij bedrijf waar we elkaar kennen, jouw mening waarde heeft en je er écht toe doet?

Sluit je dan bij Hoekstra Installatietechniek als Projectleider met werktuigbouwkundige kennis.

Wil je meer weten, lees gerust verder of neem contact op met Piet Doorn (p.doorn@hoekstra-heerenveen.nl of 0513-631717). Ben je al overtuigd dan zien we graag jouw CV tegemoet, ook dat mag je naar Piet mailen.

Projectleider, wat ga je doen?

Als Projectleider Service, onderhoud en beheer (Werktuigbouw) ben je aanspreekpunt voor ongeveer 10 servicemonteurs, allen met hun eigen specifieke kennis en kunde. De binnendienst bestaat uit 3 servicedeskmedewerkers en daarnaast heb je veel contact met de leidinggevende van de afdeling.

We zijn opzoek naar een nieuwe collega die met name op werktuigbouwkundig vlak aanzienlijke kennis en ervaring heeft. Om wat concrete voorbeelden te geven; Je weet uit welke componenten een luchtbehandelingskast opgebouwd kan zijn en welke functie deze hebben. Je weet hoe een warmtepompsysteem samengesteld is en welke ontwerpcriteria hierbij van belang zijn. Je kent de processen van klimaatinstallaties en weet welke regeltechniek hier bij nodig is. Met deze kennis en ervaring ondersteun jij de buitendienst en de servicedesk. Je biedt opdrachtgevers oplossingen aan voor problemen in hun installaties. Je doet voorstellen voor het verduurzamen, modificeren en renoveren van hun installaties. Je stelt offertes op, aanvaard opdrachten en zorgt ervoor dat de opdrachten door de monteurs kunnen worden uitgevoerd. Met jouw kennis en ervaring ben je een goede gesprekspartner voor jouw mensen, opdrachtgevers, adviseurs en leveranciers.

Het is een rol met veel verantwoording en daarvoor is overzicht, daadkracht en discipline zeer zeker nodig. Uiteraard staat daar tegenover dat je ook een aanzienlijke vrijheid geniet.

Vereisten

Je bent een collegiale persoonlijkheid met een flinke dosis humor en een beetje zelfspot. Je kunt je taken zelfstandig uitvoeren maar ook in teamverband. Je gaat problemen (of liever gezegd, uitdagingen welke om een oplossing vragen) niet uit de weg en je hebt het vermogen om tot oplossingen te komen. Daarnaast ben je een echte bouwer die samen met je collega’s de dienstverlening van ons bedrijf wil verbeteren en de relatie met onze opdrachtgevers wil versterken.

Je hebt een opleidingsniveau waarmee je de technische aspecten van de werktuigbouwkundige installaties beheerst, doorziet en kunt beoordelen. Daarnaast heb je voldoende basiskennis van elektrotechniek. En natuurlijk kun je goed overweg met de softwarepakketten en je laptop die jouw gereedschap zijn.

Wat krijg jij?

  • Echt leuk en afwisselend werk binnen de regio;
  • Veel waardering van opdrachtgevers en collega’s;
  • Een uitstekende werksfeer binnen een team van junioren tot senioren en alles er tussenin;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een prima salaris in overeenstemming met jouw opleidingsniveau en ervaring.

Over Hoekstra installatietechniek

Hoekstra Installatietechniek is inmiddels 40 jaar en een actieve speler in de regio van Heerenveen. Wij werken met ca. 60 mensen en we kennen elkaar allemaal bij naam. Met deze ploeg vaklieden bedienen we opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, woningbouw, zorg, onderwijs en de particuliere markt. Gelukkig bevinden deze opdrachtgevers zich overwegend binnen een straal van 35 km rondom Heerenveen.

Hoekstra Installatietechniek heeft vier afdelingen: service & onderhoud en Beheer, kleine werken, projecten en woonarken
De afdelingen hebben een goede onderlinge verbondenheid zodat iedereen zich bij ons thuis voelt en met ons wil samenwerken.

Cultuur

We hebben een platte organisatiestructuur waarin iedereen voor iedereen toegankelijk is. De lat ligt hoog wat betreft de geleverde kwaliteit en pogen deze altijd nog verder te verbeteren. We helpen elkaar daar waar nodig is. Wij zijn trots op onze dienstverlening!

Er wordt keihard gewerkt en dat doen we met plezier. We besteden aandacht en houden rekening met de persoonlijke situatie van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat de sfeer goed is (sfeermeesterschap staat bij ons hoog in het vaandel) & plezierig is en borgen dit mede door regelmatig een bijzonderheid te vieren. Verder hebben we uiteraard met regelmaat een medewerkersbijeenkomst waarbij problemen worden besproken en opgelost, maar ook worden onze wapenfeiten besproken waar we zo trots op zijn. Hoekstra Installatietechniek is een Fries bedrijf met dito cultuur maar ook medewerkers buiten de provincie zijn van harte welkom en voelen zich thuis bij ons.

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar aanvullingen voor ons gezellige team!