Hey toekomstige collega-Werkvoorbereider/Engineer E!

Onderdeel van de afdeling Projecten

Ben jij op zoek naar een mooie baan, met veel vrijheidgoede arbeidsvoorwaarden in een gezellig hardwerkend team bij bedrijf waar we elkaar kennen, jouw mening waarde heeft en je er écht toe doet?

Wordt onderdeel van het team bij Hoekstra Installatietechniek als vak volwassen Werkvoorbereider/Engineer met elektrotechnische kennis.

Wil je meer weten, lees gerust verder of neem contact op met Piet Doorn (p.doorn@hoekstra-heerenveen.nl of 0513-631717). Ben je al overtuigd dan zien we graag jouw CV tegemoet, ook dat mag je naar Piet mailen.

Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek, wat ga je doen?
Als Werkvoorbereider/Engineer E ben jij de technische spil van de afdeling en ben je van begin tot eind betrokken bij de projecten betrokken. Jij ontwerpt technische plannen, maakt hier calculaties van en zorgt er met je collega’s voor dat er een passende offerte opgemaakt wordt richting de klant. Voor gescoorde opdrachten zorg jij er vervolgens voor dat er een definitief gespecificeerd technisch plan opgemaakt wordt. Jij zorgt ervoor dat het technische aspect van de projecten van A tot Z voorbereid zijn. Zodoende ben jij verantwoordelijk voor de complete technische ontwerpen van de E-installaties, van berekening tot tekeningen én van het bespreken van de plannen met de opdrachtgever en collega’s tot het opstellen van duidelijke (technische) informatie voor je collega monteurs die de plannen omzetten naar realiteit. Gedurende de looptijd van projecten zorg jij ervoor dat het meer-en minderwerk helder in beeld is en om het project correct af te kunnen sluiten draag je zorg voor de benodigde revisiedocumenten.

Het is een rol met verantwoordelijkheid en verschillende uitdagingen waarin jij met je ervaring en technisch inzicht het overzicht behoudt. De rode lijn als Werkvoorbereider/Engineer bij Hoekstra Installatietechniek: samen met je collega’s zorg je voor soepel lopende, technisch kwalitatieve projecten én uiteraard tevreden opdrachtgevers.

Vereisten
Je bent een doorgewinterde elektrotechnisch werkvoorbereider/engineer en jij weet wat ervoor nodig is om een project stap voor stap soepel te laten verlopen om tot een kwalitatief hoogstaand einddoel te komen. Je hebt een collegiale persoonlijkheid met een flinke dosis humor en een beetje zelfspot. Je kunt je taken zelfstandig uitvoeren maar ook in teamverband. Daarnaast ben je een echte bouwer die samen met zijn of haar collega’s de dienstverlening van ons bedrijf wil verbeteren en de relatie met onze opdrachtgevers verder wil versterken.

Je hebt een opleidingsniveau waarmee je de technische aspecten van de elektrotechnische installaties beheerst en om kunt zetten tot een gedegen technisch ontwerp. (basis)Kennis en/of affiniteit met W-installaties kun je bij ons goed gebruiken en is in deze rol zeker een pré.

Wat brengt het jou

  • Echt leuk en afwisselend werk binnen de regio;
  • Veel waardering van opdrachtgevers en collega’s;
  • Een uitstekende werksfeer binnen een team van junioren tot senioren en alles er tussenin;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een prima salaris in overeenstemming met jouw opleidingsniveau en ervaring.

Over Hoekstra installatietechniek
Hoekstra Installatietechniek is inmiddels 40 jaar en een actieve speler in de regio van Heerenveen. Wij werken met ca. 60 mensen en we kennen elkaar allemaal bij naam.
Met deze ploeg vaklieden bedienen we opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, woningbouw, zorg, onderwijs en de particulier. Gelukkig bevinden deze opdrachtgevers zich overwegend binnen een straal van 35 km rondom Heerenveen.

Hoekstra Installatietechniek heeft vier afdelingen: service en onderhoud, kleine werken, projecten
en woonarken. De afdelingen hebben een goede onderlinge verbondenheid zodat iedereen zich bij ons kan thuis voelen en met ons wil samenwerken.

Cultuur
We hebben een platte organisatiestructuur waarin iedereen voor iedereen toegankelijk is. De lat ligt hoog wat betreft de geleverde kwaliteit en pogen deze altijd te verbeteren. We helpen elkaar daar waar nodig is. Wij zijn trots op onze dienstverlening. Er wordt keihard gewerkt en dat doen we met plezier. We besteden aandacht en houden rekening met de persoonlijke situatie van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat de sfeer goed en plezierig is en borgen dit mede door regelmatig een bijzonderheid te vieren. Verder hebben we uiteraard met regelmaat een personeelsbijeenkomst waarbij problemen worden besproken en opgelost, maar ook worden onze wapenfeiten besproken waar we zo trots op zijn. Hoekstra Installatietechniek is een Fries bedrijf met dito cultuur maar ook medewerkers buiten de provincie voelen zich thuis bij ons.

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar aanvullingen voor ons gezellige team! Kom jij ons versterken?